foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MOB +387 66 432 455
e-mail: rkt@radioklub.org

ARO učionica je u fazi izrade. ARO učionica je zamišljena kao mjesto gdje će početnici , budući amaterski radio-operatori (ARO) moći u velikoj mjeri samostalno da  savladaju gradivo prema predviđenom programu i steknu potrebno znanje da bi pristupili polaganju ispita za ARO klasu. Za sada obrađujemo program za ENTRY klasu. Kandidati će moći nakon savladavanja svakog od dijelova programa obuke  da izvrše provjeru stečenog znanja kroz kviz testove kojima su obuhvaćena pitanja od kojih će se najveći broj naći u ispitnim testovima.  Pred nama je veliki i ozbiljan zadatak i posao da vam prezentujemo gradivo koje će kandidati morati savladati kao budući ARO. Zato ćemo vas zamoliti za stpljenje!
Neke od oblasti koje program obuke zahtjeva su obimnije, a neke su manjeg obima. Iz tog razloga će manje oblasti kroz testove (kviz) biti grupisane kroz pitanja u jednom testu, a neke će biti pridružene srodnim obimnijim oblastima.
Zbog obimnosti i brzine u pripremi i unosu moguće su i privremene greške u odgovorima  na neka  pitanja. Ako uočite neku grešku ili imate ideju ili sugestiju kako da unaprijedimo ovu učionicu slobodno nam se javite, otvoreni smo za saradnju.
Trenutno kviz je dostupan samo registrovanim korisnicima za ARO učionicu. Potrebno je da se registrujete i pošaljete na email kluba zahtjev za dodjeljivanje klase korisnika da bi ste mogli pristupiti.

Radio klub "Trebinje" E73DPR