foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
MOB +387 66 432 455
e-mail: rkt@radioklub.org

Brojač posjeta sajta

Danas 13

Juče 40

Ove sedmice 221

Ovaj mjesec 846

Ukupno 2450428

Currently are 12 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Društvo BOGOJAVLJENJE je neformalno društvo radio amatera osnovano sa ciljem i namerom da radio-amaterima predstavimo na dostojan način našu kulturu, istoriju, i verske spomenike.

Verske spomenike pre svega zbog toga što postoje i preko hiljadu godina, a svaki je narod verske objekte pravio na mestu življenja pa prema tome ne mogu da se dovode u pitanje prostori koje su Srbi vekovima naseljavali. Isto tako, u svetlu novih tumačenja istorije, želimo da diploma programom ukažemo da je naš narod od uvek bio na pravoj strani istorije, i da isto tako, mi Srbi imamo i brojne naučnike koji su za čovečanstvo napravili epohalna otkrića i kao takvi su i danas aktuelni.

Društvo će se u svom radu držati isključivo Srpske istorije i Pravoslavne tematike. Diplome će se izdavati elektronski na sajtu Društva a uslovi za osvajanje diploma biće krajnje jednostavni i biće uz svaku diplomu objavljeni na sajtu društva. Društvo je otvorenog tipa i članovi Društva mogu biti svi licencirani amateri bez obzira ne veru ili rasu, ako im odgovara programska tematika Društva.

Za sada imamo članove iz Srbije, Rusije,Ukrajine i Republike Srpske (BiH). Na sajtu Društva postoji obrazac za pristup  u članstvo pa ko god sebe pronađe u opisu tematike Društva je dobrodošao.

Članovi Društva će tokom akcija oko izdavanja svakke diplome biti aktivni na KT opsezima svim vrstama rada tako da će ko god želi moći da osvoji diplomu, nama je cilj da što višše amatera osvoji diplome.

Za osvajanje diplome nije potrebno da budete član Društva niti je potrebna registracija, a termini akcija i aktivnosti za svaku diplomu će blagovremeno unapred biti objavljeni na sajtu Društva.

Na sajtu društva je popis Manastira SPC koji nije konačan, a Društvo planira i diploma program u kome će se raditi aktivacije Manastira, te će tako biti lepih prilika da se izađe i na teren i radi iz portabla, a fotgorafije sa lokacija koje su predmet aktivacije će biti trajno na sajtu Društva u vidu prezentacije i znak zahvalnosti aktivatorima. Aktivator može biti samo član Društva jer će na sajtu Društva imati svoj nalog na kome će logovati veze tokom aktivacije što je neophodno radi kontrole veza.

Društvo počinje sa radom na bandu u drugoj polovini Januara 2022. godine, u toku su završni radovi na izgledu sajta i instalacija programa za kontrolu veza.

Pozivamo sve amatere dobre volje da se učlane u Društvo da nas bude što više, pokažimo da nas ima!

Sajt Društva je na adresi https://holyserbia.net/  ,dobrodošli!

         

Za Savet Društva BOGOJAVLjENjE

              Gane, YU1U